Porsche Brno opět hlavním partnerem běžeckého závodu Masaryk Run

Společnost Porsche Brno, člen sítě Porsche Inter Auto CZ a hlavní partner jedinečného běžeckého závodu v České republice Masaryk Run, se již potřetí spolupodílela na sportovní akci na automotodromu v Brně. Jedinečné akce se zúčastnilo přes 1700 závodníků. Společnost Porsche Brno zde měla možnost představit nový model Volkswagen Golf i jeho další verze Volkswagen Golf Variant a Volkswagen Golf Alltrack.

Čtvrtý ročník závodu Masaryk Run se již tradičně skládal z disciplín: běh, inline, koloběh a štafety. Pro nejmenší závodníky byly připraveny tratě 200, 400 a 1500 metrů podle věku. Dospělí závodili v disciplínách běh a koloběh na trati dlouhé 2 okruhy, přesně tedy 10,442 km, a v disciplíně inline na trati dlouhé 10 kilometrů.

Pro všechny návštěvníky a fanoušky byl připraven bohatý doprovodný program v podobě koncertu skupiny Nebe, streetbike freestyle exhibice na motorce, minibikové akademie, inline show, trenažeru F1 a motokár. Co se týká samotného závodu, první místo přišel obhájit brněnský běžec Robert Míč. Svým osobním rekordem na letošním ročníku navázal na svá 2 předešlá vítězství a získal tak hattrick. Po dvaceti letech se také na Masarykův okruh vrátil triatlonista Petr Vabroušek.

„Jsme rádi, že můžeme již potřetí podpořit tento mimořádný běžecký závod na brněnském autodromu,“ říká Michael Schindler, ředitel společnosti Porsche Brno.

V rámci celodenního doprovodného programu zde Porsche Brno představilo nové vozy Volkswagen Golf, Golf Variant a Golf Alltrack a nabídlo možnost testovacích jízd. Návštěvníci tak měli jedinečnou příležitost vyzkoušet si nový Golf s ještě vytříbenějším stylem, technickými novinkami a progresivní výbavou na vlastní kůži. Společnost Porsche Brno mimo jiné připravila karavan plný zábavy a soutěží pro děti i dospělé včetně virtuální reality. Prezentaci společnosti Porsche Brno podpořil také český badmintonista Petr Koukal, který zde představil projekt STK PRO CHLAPY a Jiří Homoláč, aktuálně nejlepší český běžec na tratích 10 km až maraton.

Více informací naleznete na: http://www.masarykrun.com/.

Společnost Porsche Brno se díky profesionálnímu přístupu a špičkovému zázemí řadí mezi nejvýznamnější prodejce osobních vozů Volkswagen, Audi, Škoda a užitkových vozů značky Volkswagen na Moravě. Společnost provozuje i vlastní klempírnu a lakovnu vybavenou nejmodernějším zařízením. Kvalitní servis je navíc podporován rozsáhlými sklady se zásobami náhradních dílů a příslušenství. Porsche Brno je taktéž jediným autorizovaným servisním místem vozů značky Porsche na jižní Moravě.